A DAY AT DE HOOCH

Local highlights

Een paar minuten lopen van De Hooch bevindt zich het epicentrum van klassieke en moderne kunst en cultuur. Waar ter wereld vind je plekken van dit kaliber, zij aan zij? Het Concertgebouw, Stedelijk Museum, Van Gogh, en Rijksmuseum, ‘gewoon’ in de achtertuin.

2022DSC3040

CULTURE AROUND THE CORNER

Een paar minuten lopen van De Hooch bevindt zich het epicentrum van klassieke en moderne kunst en cultuur. Waar ter wereld vind je plekken van dit kaliber, zij aan zij? Het Concertgebouw, Stedelijk Museum, Van Gogh, en Rijksmuseum, ‘gewoon’ in de achtertuin.

Moise

QUALITY SHOPPING IN DE PIJP

Modeliefhebbers kunnen naast de
P.C. Hooftstraat hun hart ophalen bij tal van de- signer boetieks in de nabije omgeving. Een prachtig voorbeeld is Moise aan de Ceintuurbaan, met bijzondere merken zoals Lemaire, Jacquemus en Dries Van Noten.

PHOTO MARIJKE STROUCKEN

img_8967-web

SINGULAR FLOWERS
X MENNO KROON ATELIER

Méér dan bloemen, dat is de wereld van Menno Kroon Atelier Amsterdam. Alleen al het aange- zicht van de excentrieke etalage is een omweg waard.

IMG_9742

SLOWING DOWN
AROUND
CORNELIS
SCHUYTSTRAAT

Ook wel het ‘little Paris in Amsterdam’ genoemd. De Schuyt is met haar ambachtelijke winkels, exclusieve boetieks, en sfeervolle horecagelegenheden één van de mooiste en meest geliefde locaties van Nederland. George W.P.A. serveert de hele dag door, met fijn terras voor people watching.

Brunch at the

conservatorium’s

brasserie

 

Je hoeft geen hotelgast te zijn om je te laven aan het rijke historie en prettige interieur van het Conservatorium hotel. Naast uitzonderlijk brunchen kun je in restaurant Taiko terecht voor hedendaags Aziatisch eten op niveau. Spaliefhebbers boeken een bezoek aan Akasha.

Sunday-Brunch-6-
iStock-1185746400

GOING GREEN
IN VONDELPARK

Groots genieten in het groen. Niet voor niets is het Amsterdamse Vondelpark wereldbekend. Het prachtig aangelegde park nodigt uit tot tal van (culturele) activiteiten, inspanning en ontspanning.

Grape-mousse-lime-cremeux-buttermilk-by-Jan-Kees-Steenman

ARTISTIC DELIGHTS AT RIJKS

Elegant eten geïnspireerd door ingrediënten van Nederlandse bodem. In Michelinster restaurant Rijks kookt Joris Bijdendijk de sterren van de lokale hemel. Rijks huist in, jawel, het Rijksmuseum. Veel kunstzinniger wordt het niet.

PHOTO JAN-KEES STEENMAN

2022DSC5392-staand-1
combi-logos-1-nieuw-01

DISCLAIMER

Deze website is met zorg samengesteld en geeft u een indruk van de appartementen. De aankoop van de appartementen is exclusief het losse meubilair. De omschrijvende teksten, afgebeelde tekeningen, renders en plattegronden zijn slechts impressies. De opgenomen (oppervlakte)maten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de appartementen en het project. Alleen de contractstukken behorend bij dit project hebben een rechtsgeldige status. Deze website is nadrukkelijk geen contractstuk.