EN

GET IN TOUCH
WITH DE HOOCH

CONTACT

De Hooch
sales managers.

Het verkoopproces van de appartementen in De Hooch wordt door twee sales managers begeleid. Marianne Joanknecht treedt op namens Sotheby’s International Realty Amsterdam. Mr. Jeel Heule namens Mar. J. Heule Makelaardij.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.


SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY

Sotheby's International Realty is wereldwijd bekend met exclusief onroerend goed. Marianne Joanknecht, beëdigd makelaar en taxateur is daadkrachtig en servicegericht, kent de lokale markt en internationale markt en heeft een groot netwerk in en rond Amsterdam. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.

MARIANNE JOANKNECHT
SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY

 

+31 (0)20 20 80 020
[email protected]

persfoto-makelaar-SOTHEBYS-bew
jeel_foto_hooch2-2

 

MAR. J. HEULE MAKELAARDIJ B.V.

Mar. J. Heule Makelaardij B.V. is al ruim 40 jaar actief op de Amsterdamse vastgoedmarkt. Mr. Jeel Heule is een ervaren NVM makelaar met een passie voor ontwerpen, bouwbegeleiding en verkoop van high-end woningen. Met zijn team van Heule Makelaardij combineert hij kennis, expertise en enthousiasme in de begeleiding van de aankoop en stelt hij alles in het werk om kopers van begin tot eind te ontzorgen.

Mr. JEEL HEULE
MAR. J. HEULE MAKELAARDIJ

 

+31 (0)20 67 66 633
[email protected]

KW_De_Hooch_Exterieur_07

Prijslijst.

Heeft u vragen omtrent de beschikbaarheid van de appartementen dan adviseren wij u om contact op te nemen. 

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op.

De appartementen worden aangeboden onder voorbehoud van gunning door de verkopende partij. Alvorens tot een koop-/aannemingsovereenkomst over te gaan kan de verkopende partij gebruikmaken van een extern bureau dat achtergrondonderzoek uitvoert naar de (potentiële) koper d.m.v. een open-source onderzoek, het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of interview. De (potentiële) koper dient hier te allen tijde vooraf schriftelijke toestemming voor te hebben gegeven.

KW_De_Hooch_Exterieur_03

ABOUT

De Hooch is een ontwikkeling
van Kondor Wessels Vastgoed
en Steenvastgoed.

ADDRESS

Pieter de Hoochstraat 11 
1071 XK Amsterdam
The Netherlands

SOCIAL

Dit is een ontwikkeling van:

Logo_Kondor-Wessels_Vastgoed
Logo_Steen_Vastgoed

Disclaimer: Deze website is met zorg samengesteld en geeft u een indruk van de appartementen. De omschrijvende teksten, afgebeelde tekeningen, renders en plattegronden zijn slechts impressies. De opgenomen (oppervlakte)maten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de appartementen en het project. Alleen de contractstukken behorend bij dit project hebben een rechtsgeldige status. Deze website is nadrukkelijk geen contractstuk.