How it works

Ontwerp samen
met een
prominente interior designer
uw droomappartement.

De appartementen in De Hooch worden inclusief de service van een gerenommeerde interior designer aangeboden: Kolenik Eco Chic Design, Wolterinck Design Studio, Framework Studio, &Prast&Hooft en TANK. U bent vrij in de keuze van één van deze designers. Op basis van uw wensen en eisen ontwikkelt de designer in samenspraak met u een compleet ontwerpplan waarin de ruwbouw, materialisatie, stoffering en meubilering worden bepaald. Daarbij houdt u de regie over de manier waarop van uw woning uw droomappartement wordt gemaakt.

Binnen de VON-prijs is een budget beschikbaar waarmee de afbouw van uw woning kan worden gerealiseerd na oplevering van de projectaannemer. Dit budget kunt u desgewenst uitbreiden. De afbouw vindt plaats binnen zes maanden na oplevering door de projectaannemer en wordt door een afbouwcoördinator begeleid. Deze constructie biedt u de ultieme gelegenheid om zorgeloos van uw woning uw droomappartement te maken.

Interior designers

Meet Your
interior designers.

U realiseert uw droomappartement samen met een prominente interior designer. Ieder van hen is vanaf het eerste moment betrokken bij de ontwikkeling van De Hooch en kent de mogelijkheden van de appartementen. De vijf interior designers stellen zich graag aan u voor en geven een toelichting op hun werkwijze, visie en filosofie. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende impressies die ter inspiratie dienen, lichten zij hun stijl toe. Maak kennis met Kolenik Eco Chic Design, Wolterinck Design Studio, Framework Studio, &Prast&Hooft en TANK.

KOLENIK ECO CHIC DESIGN

Read More

“Er moet een gezonde balans bestaan tussen duurzaamheid en high-end design.”

&PRAST&HOOFT

Read More

"Wij leveren de schil en de ruimte: ziel en zaligheid moeten de bewoners zelf inbrengen."

TANK

Read More

"Bij de bewoner van De Hooch past een ingetogen luxe met hoogwaardige stoere materialen."

FRAMEWORK STUDIO

Read More

"Wij zien in De Hooch mogelijkheden voor pure oplossingen waarin vakmanschap en kwaliteit worden benadrukt."

WOLTERINCK DESIGN STUDIO

Read More

"De ruimtelijkheid nodigt uit om de inrichting groots op te zetten, zonder dat je je verloren voelt in de ruimte."