Contact

Contact US

De Hooch
sales managers.

Het verkoopproces van de appartementen in De Hooch wordt door twee sales managers begeleid. Marianne Joanknecht treedt op namens Sotheby’s International Realty Amsterdam, Mr. Jeel Heule namens Mar. J. Heule Makelaardij.

Prijslijst

Download hier de prijslijst. De realisatie van De Hooch is in december 2018 gestart. Voor de laatste stand van zaken omtrent de beschikbaarheid van de appartement adviseren wij u contact op te nemen met de makelaars.

Marianne Joanknecht

Sotheby’s International Realty

Amsterdam Sotheby’s International Realty

Amsterdam Sotheby's International Realty is wereldwijd bekend met exclusief onroerend goed. Marianne Joanknecht, beëdigd makelaar en taxateur is daadkrachtig en servicegericht, kent de lokale markt en internationale markt en heeft een groot netwerk in en rond Amsterdam. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.

Jeel Heule

Mar. J. Heule Makelaardij

Mar. J. Heule Makelaardij

Mar. J. Heule Makelaardij B.V. is al ruim 40 jaar actief op de Amsterdamse vastgoedmarkt. Mr. Jeel Heule is een ervaren NVM makelaar met een passie voor ontwerpen, bouwbegeleiding en verkoop van high-end woningen. Met zijn team van Heule Makelaardij combineert hij kennis, expertise en enthousiasme in de begeleiding van de aankoop en stelt hij alles in het werk om kopers van begin tot eind te ontzorgen.

De appartementen worden aangeboden onder voorbehoud van gunning door de verkopende partij. Alvorens tot een koop-/aannemingsovereenkomst over te gaan kan de verkopende partij gebruikmaken van een extern bureau dat achtergrondonderzoek uitvoert naar de (potentiële) koper d.m.v. een open-source onderzoek, het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of interview. De (potentiële) koper dient hier te allen tijde vooraf schriftelijke toestemming voor te hebben gegeven.