EN

DE HOOCH
APPARTEMENT
12D

ABOUT 12D

KW_De_Hooch_12D-02

Deze woning ligt aan de Hobbemakade waar men uitzicht heeft op het bruisende gedeelte van de Pijp.

Dit is een tweezijdig appartement op de derde verdieping. Het is georiënteerd op de dynamische Hobbemakade met zicht op het water, de historische stallen van Heineken en de levendige Pijp. Het heeft een groot balkon op het zuiden aan de rustige stiltetuin. Het balkon is zowel toegankelijk vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer. De raampartijen van vloer tot plafond zorgen voor optimaal daglicht in de woning.

Het appartement wordt casco geleverd waardoor u nog alle kanten op kunt voor wat betreft styling en afwerking; u kunt het geheel naar eigen smaak afbouwen. Het appartement biedt de mogelijkheid om een riante masterbedroom met grote badkamer te realiseren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een slaapkamer te realiseren met eigen badkamer voor gasten of kinderen. Uiteraard beschikt de woning over voldoende sanitair mogelijkheden) zodat de gasten nooit uw badkamer hoeven te betreden. De royale verdiepingshoogte geeft een ruime beleving en biedt de mogelijkheid om een verlaagd plafond te realiseren. 

KW_De_Hooch_4D_04
 
Voor<br>aanzicht
Voor
aanzicht
Boven<br>aanzicht
Boven
aanzicht
Impressie<br>plattegrond
Impressie
plattegrond
Technische<br>plattegrond
Technische
plattegrond
previous arrow
next arrow
Voor
aanzicht
Boven
aanzicht
Impressie
plattegrond
Technische
plattegrond
previous arrow
next arrow

SPECIFICATIES

Appartement: 12D
3e etage
Woonoppervlak: 213 m²
Buitenruimte: 14 m²
VON prijs: € 2.982.600
Loungeclub membership
Concierge service
Afwerking: Casco

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op.

 

De laatste high-end appartementen.

Appartement 2B - 294m²
Appartement 12D - 213m²

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op.

combi-logos-1

DISCLAIMER

Deze website is met zorg samengesteld en geeft u een indruk van de appartementen. De omschrijvende teksten, afgebeelde tekeningen, renders en plattegronden zijn slechts impressies. De opgenomen (oppervlakte)maten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de appartementen en het project. Alleen de contractstukken behorend bij dit project hebben een rechtsgeldige status. Deze website is nadrukkelijk geen contractstuk.