EN

DE HOOCH
APPARTEMENT
10B

VERKOCHT

ABOUT 10B

KW_De_Hooch_10B_02

Dit gelijkvloerse  appartement heeft aan twee verschillende zijdes uitzicht.

Dit grote tweezijdige appartement is gelegen op de derde verdieping. Het is georiënteerd op de dynamische Hobbemakade, met zicht op het water in de levendige Pijp. Aan de terraszijde kijkt men de rustige Teniersstraat in richting Museumplein. Door de indrukwekkende raampartijen van vloer tot plafond is het een zeer lichte woning.

Het appartement wordt casco geleverd, waarmee u nog alle kanten op kunt voor wat betreft styling en afwerking, en dit geheel naar eigen smaak kunt afbouwen. Het appartement biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een grote master bedroom met riante badkamer. Daarnaast biedt dit appartement de ruimte om nog twee kamers en een extra badkamer te realiseren. Uiteraard beschikt de woning over voldoende sanitaire mogelijkheden, zodat uw gasten nooit uw badkamer hoeven te betreden. Door de hoge plafonds heeft u de mogelijkheid om een verlaagd plafond te realiseren of open te houden voor een nog ruimere beleving.

KW_De_Hooch_4D_04
 
Voor<br>aanzicht
Voor
aanzicht
Boven<br>aanzicht
Boven
aanzicht
Impressie<br>plattegrond
Impressie
plattegrond
Technische<br>plattegrond
Technische
plattegrond
previous arrow
next arrow
Voor
aanzicht
Boven
aanzicht
Impressie
plattegrond
Technische
plattegrond
previous arrow
next arrow

SPECIFICATIES

Appartement: 10B
3e etage
Woonoppervlak: 295 m²
Buitenruimte: 19 m²
VON prijs: € 4.067.100
Loungeclub membership
Concierge service
Afwerking: Casco

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op.

 

De laatste high-end appartementen.

Appartement 2B - 294m²
Appartement 12D - 213m²

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op.

combi-logos-1

DISCLAIMER

Deze website is met zorg samengesteld en geeft u een indruk van de appartementen. De omschrijvende teksten, afgebeelde tekeningen, renders en plattegronden zijn slechts impressies. De opgenomen (oppervlakte)maten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de appartementen en het project. Alleen de contractstukken behorend bij dit project hebben een rechtsgeldige status. Deze website is nadrukkelijk geen contractstuk.